11-03-10

Andere Duitse citytrips: op hotel in München, Hamburg en Frankfurt!

München

hotel munchen

Op uw eerste dag in een van de München hotels vindt u misschien dat deze Beierse stad niet zo gek veel te bieden heeft. Maar eenmaal je begint te verkennen, wordt de stad echt de moeite waard. Kies voor een centraal gelegen hotels in München verblijven, raadt ik aan eens naar het Tierpark, de zoo, te trekken. München is ook populair omwille van haar vele sportfaciliteiten, een paar stranden langs de rivier en natuurlijk het lokale Beierse eten (en bier!)

Hamburg

hotel hamburg

Een trip in een van de Hamburgo hoteles is een must voor een bezoek aan Duitsland. Hamburg is een zeer mooie stad met meren, rivieren en veel grote open ruimten. Er zijn vele kerken, moskeeën, musea en parken, waardoor een weekendje of meer in een Hamburg hotels verblijft, zal ook graag een wandeling maken langs het Alster meer.

Frankfurt

hotel frankfurt

Op Hotel in Frankfurt, of u er nu op zakenreis bent of op vakantie, is het bijzonder aangenaam toeven. Frankfurt is een bloeiende metropool en tevens een populaire toeristische bestemming. Het merendeel van de toeristen die in een van de Francfort hôtels, moet u ook enige tijd besteden aan het verkennen van de vaak erg interessante musea, waar je een glimp opvangt van de rijke cultuur en erfgoed van de stad.

17:15 Gepost door berlijncitytrip in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: weekendje weg, hamburg, munchen, frankfurt, citytrips duitsland |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.